Cotton Ball Lights
Interieur

Verliefd op cotton ball lights

Het herfst- en winterseizoen komt er weer aan en dat betekent tijd voor wat meer sfeerverlichting en gezelligheid in huis! Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie lichtslinger voor aan de muur, maar het was soms net niet de kleur of het formaat dat ik zocht. Via Instagram kwam ik in aanraking met Cotton Ball Lights. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van prachtige handgemaakte katoenen lampen.

Jouw eigen unieke slinger of lamp

Omdat ons huis in de basis wit, grijs, zwart en beige is, heb ik gekozen voor de kleur ‘cream’. Het is een prachtige warme beige-bruinachtige tint die perfect in ons interieur past. De slinger heeft maar liefst 35 lampjes, dus het is een flinke lichtslinger. Wanneer je deze ophangt aan een haakje geeft het een heel speels effect. Ook kun je gebruik maken van hun Mix & Match tool. Zo kun je jouw eigen unieke slinger samenstellen, zowel de grootte als de – wel meer dan 70 verschillende(!) – kleuren.

Multifunctionele upgrade

Sinds kort heeft Cotton Ball Lights ook de mogelijkheden betreft het aansluiten van de slinger geüpgraded. De slinger is nu namelijk voorzien van een usb-aansluiting waardoor je de lampjes zowel kunt aansluiten op het stopcontact als op een powerbank. Zo kun je de slinger ophangen of neerleggen waar je maar wilt! Wil je er liever ééntje voor buiten? Deze zijn ook te verkrijgen in de webshop onder de naam Lubanida.

Naast lichtslingers ook prachtige katoenen hanglampen

Naast de lichtslingers hebben ze ook prachtige hanglampen die je zelf kunt samenstellen. Naar mijn mening een echte eyecatcher in je interieur. Ook deze is in verschillende kleuren en formaten te verkrijgen, zowel in hele bollen als in driekwart bollen. Echt een unieke en trendy lamp als je het mij vraagt!

Handmade en fairtrade geproduceerd

100% handmade, 100% fairtrade. De lampen worden gemaakt van natuurlijke materialen, grotendeels in het Noorden van Thailand. De werknemers hebben de mogelijkheid vanuit huis te werken, zodat ze hun familie en sociale contacten goed kunnen blijven onderhouden. Het eerlijke salaris geeft de werknemers toegang tot onderwijs en goede gezondheidszorg. Deze manier van werken maakt Cotton Ball Lights de enige wereldwijd die deze lampen fairtrade produceert. Zelfs de dozen waarin de lampen worden vervoerd worden gerecycled. Heel goed voor ons milieu dus!

Meer weten over Cotton Ball Lights of producten bestellen? Neem dan snel een kijkje op hun webshop!

3 thoughts on “Verliefd op cotton ball lights”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.