Interieur

Onze winkel met drukwerk door drukwerknodig.nl

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten zijn mijn moeder (Thérèse Brals) en ik bezig met een tweedehands interieurwinkel genaamd TweedeHans. Nee, je leest het goed, TweedeHans in plaats van tweedehands. De rede waarom we voor deze naam hebben gekozen is omdat mijn opa (en dus de vader van mijn moeder) Hans heette. Mede dankzij hem zit het ondernemerschap in ons bloed en daarom leek het ons mooi om onze winkel naar hem te vernoemen. 

visitekaartje achterkant

Een retro huisstijl

De gehele huisstijl is ontworpen door mijzelf. Dat kon natuurlijk ook niet anders met mijn achtergrond als grafisch vormgever. We hebben bewust gekozen voor een logo in retro stijl, omdat onze winkel voornamelijk uit retro/vintage artikelen bestaat. Vooral in de jaren 70 stonden de kleuren bruin, oranje, okergeel en groen centraal. Omdat wij voornamelijk bruine, oranje en gele items hebben wilden wij deze 3 kleuren zeker terug laten komen in de huisstijl. Als geroepen benaderde drukwerknodig.nl mij om onze visitekaartjes, raamsticker en stickers te sponseren. Iets waar wij natuurlijk enorm veel baat bij hebben en een aanbod dat wij ook zeker niet konden afslaan!

raamsticker voorkant

Drukwerknodig.nl

Ik was nog niet bekend met deze webshop, maar wat hebben ze mij verrast! Ik was ten eerste erg onder de indruk van de snelle website, de vele mogelijkheden en de betaalbare producten. Ik zal hier dan ook zeker nog een keer bestellen wanneer ik drukwerk nodig heb. Wij hebben gekozen voor 100 visitekaartjes (dubbelzijdig full color) 300 grams biotop. Een stevige kwaliteit met een mooie matte uitstraling. Dit papier is niet 100% wit en dat vonden wij extra mooi passen bij onze retro huisstijl. Biotop is een ongestreken papiersoort en daardoor ook nog eens gemakkelijk te beschrijven. Daarnaast kozen wij voor een raamsticker van 40x40cm van Penstick materiaal. Dit is een hechtende folie zonder lijmlaag. Erg gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, net als bijvoorbeeld raamfolie. Deze bevestig je aan de binnenkant van het raam en is aan de buitenkant goed zichtbaar. Wel was het een grote uitdaging om hier duidelijke foto’s van te maken omdat een raam natuurlijk weerspiegelt… Verder kregen we nog 3 stickers cadeau om deze op te kunnen hangen in de winkel of eventueel te bevestigen op een reclamebord die we buiten zetten wanneer de winkel geopend is. Alle producten die wij hebben ontvangen zijn van erg mooie kwaliteit en waren al binnen enkele dagen geleverd. Wij zijn dus erg enthousiast!

raamsticker achterkant

Ook heeft drukwerknodig.nl nog veel meer mogelijkheden als het op drukwerk aankomt. Het drukken van boeken is namelijk hun grootste specialiteit. Maar zoals ze het zelf ook noemen: ze verzorgen drukwerk van A tot Z! Mocht je nou geen vormgeving achtergrond hebben of geen budget hebben om een vormgever in te huren, dan kun je ook zelf op de website online je product ontwerpen.

bord sticker

Waar je Tweedehans kunt volgen

Onze winkel is nog niet helemaal af en we zijn dus ook nog niet officieel geopend. Wel kun je alvast op afspraak langskomen mocht je niet kunnen wachten. De winkel zit gevestigd in de achtertuin van Wilhelminastraat 46 in Meppel. Mocht je nou niet in de buurt wonen of willen weten wat de voorraad is en wat de vorderingen zijn, kun je ons volgen op Facebook en Instagram. Ook via deze 2 kanalen kun je bij ons producten bemachtigen en op laten sturen.

visitekaartjes

Heb jij ook drukwerk nodig van hoge kwaliteit, scherpe prijzen en snelle services? Neem dan zeker een kijkje op de webshop van drukwerknodig.nl

*Dit artikel bevat gesponsorde inhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.