Volero vloerkleed
Interieur

Make-over zithoek

Laatst heb ik jullie natuurlijk onze nieuwe eethoek laten zien. Spoiler: deze is alweer helemaal anders. Daarover later meer. Want toen ik de eethoek ging aanpakken, moest in mijn hoofd alles anders. Ik probeerde weer eenheid te vinden. Ik spotte de prachtige vloerkleden van Volero. Wat enorm veel keuze hebben zij zeg! Ik vond het dan ook erg lastig om een keuze te maken. Ik wist wel dat ik, na ons donkerdere jute vloerkleed, eens een lichter vloerkleed wilde. En natuurlijk het liefst een goedkoop vloerkleed van mooie kwaliteit! Met het oog op de herfst en winter – schrijf ik terwijl het 33 graden is momenteel – is een hoogpolig vloerkleed ook heerlijk warm en zacht aan de voeten. 

Verschillende dessins

Toen ik eenmaal wist dat ik deze keer graag voor een licht en hoogpolig vloerkleed wilde gaan, moest ik natuurlijk nog een keuze maken uit de prachtige dessins. Je ziet vloerkleden in deze stijl misschien al een poosje voorbij komen in diverse varianten. Vooral de ruit is een populair dessin momenteel. Omdat ik deze al best vaak voorbij heb zien komen – terwijl ik die ook geweldig vind – koos ik toch voor nét iets anders. Dit zigzag patroon is een leuke variant op de ruit. Toen dit berber tapijt hier uiteindelijk lag, was ik op slag verliefd!

Zithoek

Groot maar subtiel

Het is voor ons huis best een groot vloerkleed. Hij is namelijk 160 x 230 cm. We hebben hem een stuk onder de bank moeten schuiven, maar dat is verder geen probleem. Het liefst zou ik nu ook een bank op hogere pootjes willen… ahum. Door de lichtbeige kleur van het kleed lijkt het toch heerlijk ruimtelijk. Het patroon maakt het weer speels en de structuur zorgt voor warmte. 

Hoogpolig vloerkleed

Andere aanpassingen

Zoals jullie misschien hebben opgemerkt, heb ik ook wat andere dingen aangepast aan de zithoek. Zo hebben we een ander plankje boven de bank – waar mijn geweldige origamikunst aan hangt – en komt er een nieuwe salontafel. Onze spierwitte salontafel met versieringen paste helaas niet mooi bij dit vloerkleed. Héél erg om weer opzoek te moeten naar een nieuwe salontafel… Daarover later meer! 

Woonkamer vloerkleed

Benieuwd naar de vloerkleden van Volero? Neem snel een kijkje op hun webshop!

*Deze blog is mede mogelijk gemaakt door Volero.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.