Interieur

Je balkon of tuin zomerproof maken en een giveaway!

Onlangs werd het onverwacht al heerlijk zomers weer, maar guess what? Ons balkon was totaal nog niet voorbereid op deze zomerse temperaturen! Net toen ik zat te bedenken wat ik dit jaar wilde doen met het balkon, kwam ik in aanraking met studentendrukwerk.nl. Ik had er nog niet eerder van gehoord, maar de site zag er veelbelovend uit. Niet alleen kun je er terecht voor bijvoorbeeld het afdrukken van scripties en verslagen, ook voor decoratie binnens- en buitenshuis kun je er terecht. Óók als niet-student!

Een spandoek voor buiten

Omdat ik natuurlijk mijn balkon zomerproof wilde maken, trok de wanddecoratie meteen mijn aandacht. Ik wilde het schotje, die de scheiding vormt met het balkon van onze buurvrouw, een leuke make-over geven. Ik koos voor een banner / spandoek in het formaat 80x80cm die geschikt is voor zowel binnen als buiten. Het spandoek is ook nog eens UV- en waterbestendig waardoor deze uitermate geschikt is voor buiten. Ons balkon is niet overdekt, dus dit was natuurlijk wel een vereiste. Je kunt ervoor kiezen om een eigen foto of ontwerp te uploaden zodat je spandoek helemaal uniek is. Deze kun je eventueel ook nog aanpassen met tekst of decoraties als je dit wilt.

Keuzes die bij jou passen

Niet alleen kun je een eigen ontwerp aanleveren, ook zijn er veel verschillende formaten en opties. Je kunt er ook voor kiezen om (eventueel tegen een meerprijs) ringen in het spandoek te laten zetten, zodat je deze aan een steiger kunt bevestigen. Ik koos niet voor deze optie, omdat ik er graag een lijst omheen wilde maken. Zo werd mijn spandoek echt een eyecatcher door het 3D effect. Zo zit de poster goed vast én het geeft een heel leuk effect. Voor de lijst kocht ik 2 latten bij de bouwmarkt en ik heb deze op maat gezaagd met een verstekbak. Vervolgens heb ik ze wit geverfd en deze, nadat ik het spandoek heb bevestigd met dubbelzijdig tape, aan het schotje vastgespijkerd. De poster heeft een prachtige kwaliteit en verbindt onze woonkamer met ons balkon.

Een tekst of foto voor op een tegeltje

Naast het spandoek leek het me ook leuk om iets voor binnenshuis te bestellen. Tijdens het speuren op de website zag ik ook dat studentendrukwerk.nl tegeltjes bedrukt. Een hele unieke optie als je het mij vraagt! Ik koos voor een foto van mij en mijn vriend. Het leuke is dat je dit tegeltje eventueel ook kunt verwerken in je (nieuwe) badkamer of keuken. Maar als je kiest voor een ophangsysteem kun je deze natuurlijk ook gewoon aan de muur hangen. Uiteraard kun je het tegeltje ook leuk op een plankje zetten ter decoratie. Ik koos ervoor om het tegeltje in de gang op te hangen. Het maakt de gang net even wat leuker en persoonlijker.

Giveaway! Yay!

Omdat ik mijn lezers af en toe graag beloon, heb ik een hele toffe giveaway! Je kunt namelijk (bijna) precies hetzelfde spandoek winnen in het formaat 80x80cm. Echter heeft deze wel transparante ringen, zodat je deze eventueel op een andere manier kunt bevestigen. Wat moet je doen om deze te winnen?

  • Volg mij, @nikyaliezen, op Instagram
  • Volg @studentendrukwerk op Instagram
  • Laat een reactie achter onder dit blogbericht als je geen Instagram-account hebt óf onder de giveaway foto op Instagram als je wel een Instagram-account hebt
  • Tag onder de Instagram-foto minimaal 2 personen die deze giveaway niet moeten missen

That’s it! Heel veel succes!

*Maandag 27 mei 2019 maak ik de winnaar bekend!

[GESLOTEN! @marionxinez, jij bent de winnaar!]

4 thoughts on “Je balkon of tuin zomerproof maken en een giveaway!”

  1. Ik zie ook steeds vaker dat men spandoeken als decoratiemateriaal gebruikt in de tuin of op het balkon. Het is een handige manier om wat meer sfeer te creëren. Ik denk dat het vooral goed werkt wanneer je bijvoorbeeld een muur wil afdekken die niet zo mooi is. Ook op balkons kan het er gezellig uitzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.