Knit Factory
Interieur

Gebreide accessoires

Zoals jullie weten ben ik gek op natuurlijke tinten en materialen. Maar wel met een beetje ‘body.’ Iets mag wel een wat stoerdere structuur of donkere tint hebben. De basis van mijn interieur is best zacht, maar accessoires mogen wel wat extra’s hebben. Toen ik de producten van Knit Factory tegenkwam, werd ik enthousiast. Want gebreide dingen zijn niet oubollig, ze zijn terug van (nooit) weggeweest!

Stoer en chique

Zoals jullie weten heb ik basiskleuren: wit, beige en grijs. Echter wijk ik daar vaak met 1 accentkleur vanaf. Op dit moment is dat bruin. Bruin is een warme maar stoere kleur. Het geeft net een beetje extra pit. Ook vind ik het een luxe uitstraling hebben, al helemaal als je bepaalde materialen kiest zoals fluweel en (de uitstraling van) wol. Je kan dit op heel veel manieren stylen. Zowel stoer als wat chiquer.

In Nederland ontworpen en geproduceerd

Knit Factory is een 100% Hollands merk. Alle items worden op een ambachtelijke manier ontworpen en geproduceerd. Tof weetje: dit gebeurt in één van de laatste breifabrieken in Nederland. Ontzettend gaaf en in deze tijd ook wel uniek te noemen. Hierdoor leveren ze kwaliteit en zijn de levertijden kort. Wat de items uniek maakt, is dat stof en breiwerk gecombineerd worden. Het geeft vooral een warme en huiselijke uitstraling. Iets wat we in deze tijden, en dit seizoen, natuurlijk graag willen. Naast interieuraccessoires hebben ze nog veel meer producten, zoals kleding. Erg origineel en zoals ze zelf zeggen: onverwoestbaar.

Bruin en beige

Mijn uitgangspunt is altijd om een donkere accentkleur te combineren met lichte tinten. Zo ontstaat er een stoer contrast en dat maakt het allemaal iets minder lief en clean. Met dat laatste is overigens ook niks mis, maar zeker in de winter vind ik wat warme en donkere kleuren zeker niet misstaan. De nieuwe lijn ‘Beau’ was ik meteen verliefd op. Mede doordat deze de trendkleur bruin bevat, maar ook door de samenstelling en structuur van het materiaal. Het bruine Beau kussen in de maat 50x50cm, is een combinatie van een glanzende, fluweel-achtige polyester met acryl. Het patroon maakt het weer stoer en speels. Donkerbruin plaid ‘Beau’ is gemaakt van 30% wol en 70% acryl. Daarnaast koos ik voor een beige kussen in de maat 40x60cm, genaamd ‘Maxx’. Dit stoere zigzag-patroon maakt het kussen ondanks de lichtbeige kleur, erg stoer. Door de lichte kleur valt het patroon ook extra op. Unieke producten en eerlijk geproduceerd, geweldig toch?

Winactie

Zijn jullie ook zo enthousiast over dit merk en hun producten? 2 februari ben ik jarig en wie jarig is trakteert! Op mijn Instagram heb ik daarom een super leuke winactie voor jullie. Ik mag namelijk het ‘Beau’ kussen (hoes + vulling) weggeven in een formaat en kleur naar keuze. Hoe tof! Ga snel naar mijn Instagram om te weten wat je moet doen. De winnaar maak ik volgende week woensdag bekend.

*Deze blog is mede mogelijk gemaakt door Knit Factory. Neem zeker een kijkje op hun website en Instagram, want ze hebben nog veel meer mooie producten!

2 thoughts on “Gebreide accessoires”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.