omslag geurwolkje
Interieur

Ontspannen met Geurwolkje

Wauw, dat is al een poosje geleden! Druk druk druk. Net een verhuizing achter de rug en een nieuwe baan. En wéér een verhuizing op de planning! Jullie begrijpen misschien wel dat ik wat stress ervaar. Gelukkig mocht ik weer iets heel leuks uitzoeken bij Geurwolkje! Zoals jullie misschien wel weten, maak ik al een poosje gebruik van een aroma diffuser. Nu heb ik een nieuwe diffuser, 2 etherische oliën in andere geuren en een heerlijke de-stress thee gekozen. Dat laatste product verklapt ook eigenlijk al waarom je gebruik kunt maken van deze producten. De geuren kunnen helpen bij ontspanning en hebben een bepaalde werking. Bijvoorbeeld het krijgen van meer concentratie krijgen of je vrolijker voelen. Maar ook als je fysiek niet fit bent, kan een geurwolkje daarbij helpen. Omdat het tegelijkertijd een luchtbevochtiger is, kan het verschillende lichamelijke klachten verminderen.

Over Geurwolkje

Geurwolkje is een webshop met producten voor aromatherapie voor thuis. Zo hebben ze verschillende aroma diffusers, etherische oliën en 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Ze bieden echte kwaliteitsproducten voor eerlijke prijzen. Ze maken daarom ook geen gebruik van tussenpersonen en dure marketing, waardoor ze die eerlijke prijs kunnen bieden.

Wat ik heb mogen ontvangen

  • Unity Diffuser 400 ml donker hout
  • Etherische Olie Vanille 5 ml
  • Etherische Olie Fris Briesje 5 ml
  • De-stress Thee Bloemenpracht

De Unity diffuser is een echte eyecatcher als je het mij vraagt! Door de vorm en de donkere kleur oogt hij erg luxe. Hierdoor staat hij ook nog eens super mooi in ons interieur. Ik koos daarnaast voor 2 natuurlijke etherische oliën: Vanille en Fris Briesje. De vanille olie stimuleert een goed humeur en zorgt dat je goed in je vel zit. Fris briesje zorgt ervoor dat je minder vatbaar, vermoeid en gestressed bent. De geur is een combinatie van zilverspar, eucalyptus en rozemarijn. Een ultiem gevoel van buitenlucht en ontspanning dus!

Bloemenpracht de-stress thee

De thee is een 100% biologische kruidenthee. Het kan helpen bij ontspannen en een goede nachtrust. De thee is zonder theïne (cafeïne) en tannine arm. De kruiden die erin zitten zijn lavendel, rozenbloesem, kamille, goudsbloem, korenbloem en citroengras. Al deze kruiden hebben een eigen werking waardoor je de ultieme combinatie van ontspanning hebt! Zo ontspant lavendel, is rozenbloesem een bron van vitamine C, vermindert kamille angst, biedt goudbloesem verlichting bij (maag)krampen, vermindert korenbloem vermoeidheid en zit citroengras vol antioxidanten. Mocht je echt veel last hebben van stress, kun je kiezen voor een de-stress programma van 14 dagen. Je drinkt dan minimaal 3 kopjes bloemenpracht thee per dag. 1 ‘s ochtends, 1 ‘s middags en 1 ‘s avonds. Daarnaast laat je alle koffie en thee met cafeïne of theïne staan. Na 2 weken zul je merken dat je lichaam beter in balans is. De missie van Geurwolkje luidt dan ook: feel good, smell good & be happy!

*Deze blog is mede mogelijk gemaakt door Geurwolkje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.